Loading

PVC STOLARIJA

PVC stolarija i prozori - izrada po meri, roletne, komarnici, venecijaneri

 

PVC stolarija se izrađuje od vrlo zahvalnog materijala, i kao takva nije osetljiva na vlagu. PVC prozori imaju vrlo retko nedostatke, a jedan od njih je je ograničenje u dimenzijama, i to zbog zbog statičkih opterećenja koje PVC stolarija može podneti. PVC prozori imaju široka krila i ramove (što kod drvenih prozora nije slučaj) pa se iz tog razloga PVC prozori obavezno ojačavaju čeličnim profilima. Čelična ojačanja prozorima daju potrebnu masu i stabilnost.

PVC stolarija - prozori iz našeg prodajnog programa se izrađuje od originalnih Nemačkih TROCAL ili INOUTIC profila sa originalnim Nemačkim WINKHAUS ili SIEGENIA okovom. Pogledajte sve aktuelne PVC profile i odlučite se za onaj koji u potpunosti zadovoljava sve vaše kriterijume. Naše osoblje vam u svakom trenutku stoji na raspolaganju kako bi izabrali PVC prozor prema vašoj meri i želji.

Više o PVC stolariji saznajte OVDE (klikni na link).

 

"Trocal" 70mm - 5 komora, "Trocal" 76mm - 5 komora, "Trocal" 88mm - 6 komora

PVC stolarija - Trocal 70mmPVC stolarija - Trocal 76mm PVC stolarija - Trocal 88mm

"Inoutic" Arcade -  5 komora, "Inoutic" Prestige - 6 komora, "Inoutic" - Roletna

PVC stolarija - Inoutic Arcade profil - Talaris Beograd, cenePVC prozori, PVC stolarija - Inoutic Prestige - šestokomorni profil - Talaris, Beograd, cenePVC stolarija - Roletne - Inoutic - Talaris,Beograd,cene

newsletter

Prijaviti se na nasu Mail listu, kako bi bili obavesteni o nasim novim proizvodima i akcijama!