Dobro došli Gost
Hitne intervencije

U slučaju hitnih intervencija van našeg radnog vremena pozovite:
Tel: +381 64 613 92 77
Tel: +381 63 711 00 11

News letters

Sigurnosna vrata - Talaris Beograd - prodaja, ugradnja, servis, cene


Sigurnosna vrata Talaris - Beograd, proizvodnja, uvoz i distribucija. Jedno smo od vodećih preduzeća na našem tržištu na tom polju, a sama konstatacija da smo na našem tržištu preko 15 godina i da se iza nas nalazi na hiljade zadovoljnih klijenata širom naše zemlje su sam dokaz o našem kvalitetu i našoj profesionalnosti. Na lokaciji Beograd se nalaze tri maloprodajna objekta, tako da smo kupcima što je moguće više približili naše proizvode pa tako skoro u svakom kraju grada imamo po neki prodajni salon ili nekog od distributera kod koga možete kupiti naša sigurnosna vrata.
U našem asortimanu se nalaze sigurnosna vrata sa jednom ili sa dve sigurnosne brave, uz mogućnost odabira vrata koja koriste bravu sa kasa ključem ili sa kodiranim cilindrom, a što kupac sam prilagođava svojim potrebama. Takođe vam nudimo vrata sa tanjim ili sa debljim limom, sa drvenom oblogom ili bez nje, a koje mogu biti od HDF-a ili MDF-a, a čak kupac ima mogućnost da donese i svoje dekorativne obloge po našoj dimenziji i koje će biti ugrađene u sama sigurnosna vrata. Dakle u našim objektima možete pronaći sigurnosna vrata prilagođena vašim potrebama i vašem kućnom budžetu. Kupovinom nekog od modela sigurnosih vrata iz našeg asortimana dobijate mogućnost ugradnje istih. Montaža vrata se vrši u vrlo kratkom roku posle same kupovine, a u slučaju potrebe ugradnja vrata može biti čak i u danu kada su ista i kupljena. Montažu vrata vrši ekipa obučenih profesionalaca sa dugogodišnjim iskustvom, a koji mogu odgovoriti na gotovo svaki vaš zahtev. U sklopu našeg preduzeća nalazi se i servisna služba koja vam je u slučaju potrebe raspoloživa 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Cene vrata i sve druge informacije možete dobiti u nekom od naših prodajnih salona na lokaciji Beograd.

Uz sigurnosna vrata iz naše ponude mogu se dodatno ugraditi i sledeći elementi:
1. Spoljna i unutrašnja opšivka - pervajz lajsne
2. Automat za samozatvaranje vrata
3. Mikrokamera (crno-bela ili u koloru)
4. Interfonska brava - elektroprihvatnik

Tal. 1 Tal. 3
Feri
Klasik 40 Klasik 50
Sigurnosna vrata - Model Feri


Drvo aluminijum stolarija Aluminijumska stolarija PVC stolarija Protivpožarna vrata Garažna vrata Sobna vrata Sigurnosna vrata

Copyright 2005- 2014 "Talaris Engineering" doo, By Smart Lab