Loading
fashion img

Drvo aluminijum stolarija i prozori

Cena na upit!

 

Drvo aluminijum stolarija i prozori - prodaja, ugradnja, servis

 

Gledajući na našu drvo aluminijum stolariju iz prostora, ona deluje toplo i ugodno, dok sa spoljne strane odlučno i veoma izdržljivo. Zaštitni aluminijumski profil sa spoljne strane i drveni prozor sa unutrašnje strane u budućnosti ima veliku perspektivu i sve vise će se koristit, naručito u stambenim gradnjama. Izgled sa unutrašnje strane se može lako prilagoditi prema izgledu enterijera što se dobija bojenjem drvenog dela prozora, a sa spoljne strane se prilagođava prema boji i izgledu fasade. Drvo-aluminijum stolarija spaja najbolje osobine drveta kao materijala enterijera i aluminijuma kao spoljne zaštite drveta, koji tom prilikom štiti drvo od spoljnih atmosferskih uticaja i čini da drvo ostane netaknuto kao prvoga dana montaže.

Osnovne prednosti prozora drvo-aluminijum.
• Aluminijum - dugotrajnost
• PVC - prekinut termički most
• Drvo - najbolji toplotni izolator
• Jednostavan za održavanje
• Izuzetno dug vek trajanja i dobra stabilnost
• Veliki izbor boja i domenzija
• Odlične osobine građevinske fizike (buka,toplota i sl.)
• Unutrašnjost prozora odaje prirodnu atmosferu i prijatan boravak u samom prostoru

Aluminijum sa spoljne strane prozora otporan je na atmosferske uslove, a drvo sa unutrašnje strane koje je okrenuto prema životnom prostoru stvara prirodnost i daje topline našem domu.
Naši drvo aluminijum prozori su okovani sigurnosnim multilock Maco okovom sa vise tačaka zaključavanja, a što samim prozorima daje bolje dihtovanje i određeni stepen sigurnosti. Prilikom izrade prozora kombinacije drvo-aluminijum obezbeđeno je da se velike toplotne diletacije aluminijumskih profila koji su sa spoljne strane izloženi ekstremnim temperaturama private kao takve i tako amortizuju da ne utiču nepovoljno na kvalitet samog prozora. Vezu između spoljnog (aluminijumskog) i unutrašnjeg (drvenog) dela prozora čine PVC noseće spojnice kojima se spajaju ova dva elementa, a koje ne prenose međusobna naprezanja, već u cilju razlike između širenja i skupljanja materijala aluminijum klizi po spojnicama nezavisno od samih promena na drvetu.
Ugradnjom niskoemisionog stakla - cilmaquard u termopan paketu 4-15-4 postiže se velika ušteda u energiji. Samo drvo je zaštićeno najkvalitetnijim lakovima na vodenoj bazi. Postoji širok spektar boja od kojih su najtraženije bezbojna, hrast, mahagoni,orah.

Kombinacije drvo aluminijum stolarije:
Drvo aluminijum stolarija sa jednim ili više krila - u zavisnosti od širine otvora. Mogućnost kombinovanja fiksnih, kliznih, zaokretno-otklopnih krila različitih širina, a sve to u skladu sa veličinom i oblikom vašeg prostora. Ugradnja fiksnih i kliznih krila se preporučuju na mestima gde je moguć pristup prozoru sa obe strane (spoljne i unutrašnje), a sve to radi lakšeg održavanja.

Fiksini prozor - nema mogućnost otvaranja
Jednokrilni zaokretno-otlopni prozor (levi ili desni), preporučen do maksimalne širine 120cm
Dvokrilni zaokretno-otklopni prozor (levi ili desni), preporučen do maksimalne širine 160cm
Trokrilni prozor - kombinacija jednokrilnog i dvokrilnog prozora
Četvorokrilni prozor - kombinacija 2 dvokrilna prozora ili dvokrilnog prozora i dva fiksna krila
Klizno-otklopni prozor (levi ili desni), pokretno krilo se otvara a drugo krilo je fiksno
Otklopni (kip) - delimično se otvara po gornjoj horizontali

Drvo aluminijum prozori se proizvode u standardnim dimenzijama, kao i po meri i želji kupca. Na sve prozore se mogu ugraditi roletne i komarnici.

Cene za drvo aluminijum stolariju - prozore možete dobiti u bili kom našem prodajnom salonu na lokaciji Beograd, pozivom na neki od naših telefona ili slanjem upita putem e-maila.

Dostupne boje :


Drvo aluminijum prozori su izrađeni od lameliranog drveta smrče u radijalnom rezu po evropskim DIN normama što podrazumeva:

• Odgoivarajući nivo vlažnosti sa procentom vlage od 10±2%
• „Maco" okov
• Euro falc
• Vodootporni lepak
• Najkvalitetniji lakovi na vodenoj bazi
• Dihtung gume
• Niskoemisiono staklo u termopan paketu 4-15-4

newsletter

Prijaviti se na nasu Mail listu, kako bi bili obavesteni o nasim novim proizvodima i akcijama!