Loading
fashion img

Krilo sigurnosnih vrata

Cena na upit!

 

KRILO SIGURNOSNIH VRATA ZA METALNI ŠTOK

 

U Novobeogradskim blokovima 44, 61, 62, 63, 64, Zemunu Karađorđeva ulica, Čukarička padina, Vidikovački venac idr. postoji mnogo drvenih vrata sa zalivenim metalnim štokom u beton.
Pošto je došlo vreme za zamenu starih vrata novim sigurnosnim, pojavio se problem prilikom instalacije. Problem je u tome što za skidanje postojećeg metalnog štoka neophodno prilagodjavanje otvora - razbijanjem, dugo traje, pravi dosta veliku buku i prašnu. Naša kompanija ima sledeća rešenja za ove situacije.

1. Da proizvedemo novo čelično krilo sa sigurnosnom bravom tačno po meri prema postojećem metalnim štokom. Na taj naćin izbegavamo mnoge radove i rušenja.

2. Da bilo koja naša sigurnosna (Sigurnosna vrata - model Klasik 50, Sigurnosna vrata - model Klasik 40, Sigurnosna vrata - model Feri, Sigurnosna vrata - model IPS, Sigurnosna vrata - model Tal 2. brave, Sigurnosna vrata - model Tal 1. brava,) vrata postavimo na taj način što će vrata ući u prostor 7 cm. Na ovaj način takodje izbegavamo skidanje metalnog štoka a veliki benefit je što možete da birate bilo koja vrata iz naše široke ponude a nemate dodatnih troškova.

3. Da skinemo postojeći metalni štok i prilagodimo zidarski otvor tako da možemo da postavimo bilo koja naša sigurnosna vrata na tačno mesto gde su bila stara postojeća.
Pre su se ugrađivala vrata sa metalnim štokom i drvenim krilom. Kako ta vrsta vrata odavno postala nebezbedna i došlo je vreme da ih zamenite, mi smo za Vas pripremili specijalna vrata za ovake prilike.

Dostupne boje :


Način otvaranja vrata Opis dimenzija

Krilo sigurnosnih vrata

Sa spoljne strane je čeličan lim debljine 2mm. Unutrašnja strana je medijapan debljine 16 mm. Između su čelična ojačanja sa mineralnom vunom. Imaju dve brave i to gornja sa sef ključem i donja brava sa cilindrom marke multilock ili cisa. Ukupna debljina krila je 45 mm.  Ima dve dihtung gume, i to na krilu i štoku.

newsletter

Prijaviti se na nasu Mail listu, kako bi bili obavesteni o nasim novim proizvodima i akcijama!