Loading
fashion img

Sigurnosna vrata - model Feri

44.000,00 - akcijska cena 39.000,00 Din

Sigurnosna vrata - model Feri, su vrata domaće proizvodnje koja finalno izlaze iz našeg proizvodnog pogona. Sigurnosna čelična vrata ovog tipa se koriste kao ulazna vrata u stanove i javne objekte. Ova sigurnosna vrata su proizvod srednje klase, a izrađuju se u standarnim dimenzijama i to 900x2020mm i 1000x2020mm. Na zahtev kupca i uz doplatu vrata se mogu napraviti i po tačnoj dimenziji (u većini slučajeva nije potrebno) što iziskuje malo duži rok isporuke i ugradnje a ponekad i nešto višu cenu. Sigurnosna vrata Feri  u osnovi poseduju jednu sigurnosnu bravu sa kodiranim cilindrom i isporučuje u setu sa 4 ključa. Zaključavanje se vrši u 3 pozicije u pravcu same brave. Na vrata se po zahtevu kupca može ugraditi i dodatna - dnevna brava, koja dodatno obezbeđuje vrata u 3 pozicije. Dodatna brava poseduje cilindar sa kodiranim ključem, a samo zaključavanje se sa spoljne strane vrši ključem dok se sa unutrašnje strane koristi leptir, što nam daje konfor pri korišćenju. Krilo sigurnosnih vrata je izrađeno od čeličnog lima debljine 1,2mm a štok je izrađen takođe od čeličnog lima debljine 1,2mm. Sigurnosna vrata su finalno obložena kvalitetnim drvenim dekorativnim oblogama debljine 8mm. U osnovnoj ponudi vrata obloge su izradjene od oplemenjene iverice bele ili wenge boje. Uz doplatu obloge mogu biti druge boje koje se nalaze u našoj ponudi kao i od bilo kog drugog materijala iz naše ponude (MDF presvučen folijom, farbani ili furnirani MDF). Za sva sigurnosna vrata kupljena kod nas smo obezbedili opciju ugradnje vrata na teritoriji Beograd. Montažu vrši ekipa profesionalaca koji mogu odgovoriti na skoro sve zahteve kupaca što podrazumeva i dodatne građevinske radove (štemovanje, zidanje i sl.) Ugradnja vrata se dodatno naplaćuje tj. nije uključena u cenu samog proizvoda. Cene sigurnosnih vrata i dodatnih usluga možete dobiti u bilo kom našem prodajnom salonu, pozivom na neki od naših telefonskih brojeva ili slanjem upita putem e-maila.

Dostupne boje :

                                                                 
Način otvaranja vrata Opis dimenzija

Štok vrata:
Sigurnosna vrata model Feri poseduju štok koji je izrađen od isprofilisanog čeličnog lima debljine 1,2mm, i koji  je finalno plastificiran prema boji po izboru kupca. Dubina štoka je 70mm a isti ne poseduje pervajz lajsne, pa se iz tog razloga vrata možemo postaviti u bilo kom položaju prilikom ugradnje (na spoljni ili unutrašnji deo otvora) a pogodna su i za takozvanu tunel montažu. Svetli otvor na vratima je poprilično veliki tako da na zidarskom otvoru od 900mm po ugradnji vrata dobijamo svetli orvor (najužu meru na vratima) od 780mm. Štok poseduje takozvane 3D šarke koje omogućavaju štelovanje vrata u svim pravcima kao i najfinije podešavanje posle ugradnje vrata. Prag se nalazi u sklopu štoka i isti je plastificiran u boju kao i štok.

Krilo za sigurnosna vrata:
Krilo vrata je izrađeno od table  čeličnog lima debljine 1,2mm koji se nalazi sa spoljne strane konstrukcije vrata i koja je po obodima ojačana. Krilo je ispunjeno mineralnom vunom debljine 5 cm, a što vratima daje  termo i zvučnu izolaciju vrata. Debljina krila vrata zajedno sa dekorativnim oblogama je 70mm. Debljina obloga (spoljne i unutrašnje) je 8mm a iste su izrađene od univera u više boja i dezena. Takođe, na zahtev kupca se na vrata sa spoljne strane može staviti jedna boja obloge a na unutrašnju druga, stim što štok i jahači koji drže dekorativne obloge moraju biti u jednoj boji. Na samom krilu  vrata se nalaze 2 fiksne kandže koje se prilikom zatvaranja vrata uvlače u sam štok, a koje dodatno obezbeđuju vrata  prilikom pokušaja nasilnog otvaranja.

Sigurnosna brava:
Sigurnosna vrata model feri u osnovi poseduju jednu sigurnosnu bravu sa kodiranim cilindrom koja se isporučuje sa setom od 4 ključa. Na zahtev kupca, u vrata se može ugraditi i dodatna brava sa kodiranim cilindrom i leptir zaključavanjem sa unutrašnje strane, što samom korisniku olakšava rukovanje vratima prilikom boravka u prostoru.

newsletter

Prijaviti se na nasu Mail listu, kako bi bili obavesteni o nasim novim proizvodima i akcijama!