Loading
fashion img

Sigurnosna vrata - model Tal 1. brava

19.000,00Din

Sigurnosna vrata - model Tal 1. brava su možemo reći osnovni model vrata u našoj ponudi. Vrata su izrađena od čeličnog lima debljine 0,6mm koji je finalno plastificiran,dok je debljina lima na štoku 1,2mm. Ovaj model vrata poseduje jednu sigurnosnu bravu koja vrši zabravljivanje u 11 pozicija. Sigurnosna brava u svom sklopu poseduje i dodatnu rezu za zaključavanje vrata samo sa unutrašnje strane. Vrata se isporučuju u dve standardne dimenzije i to 900x2020 i 1000x2050, kao i u dve standardne boje i to bela glatka i braon boja sa teksturim drveta u pozadini. Ugradnja - montaža za sigurnosna vrata kupljena u našim objektima je obezbeđena, a ista se dodatno naplaćuje prema važećem cenovniku. Sve dodatne informacije i cene za sigurnosna vrata možete dobiti putem naših telefona, dolaskom u neki od našim prodajnih salona na lokaciji Beograd ili slanjem upita putem e-maila.

Dostupne boje :

     
Način otvaranja vrata Opis dimenzija

Štok vrata:
Sigurnosna vrata - model Tal.  sa jednom bravom, poseduju štok koji je izrađen od čeličnog lima debljine 1,2mm , a koji je sa spoljašnje strane plastificiran kvalitetnim materijalima. Dubina štoka je 105mm, a isti je potpuno ravan, što znači da na njemu ne postoje takozvanepervajz lajsne. Ovaj detalj sigurnosnim vratima omogućuje da budu ugrađena na bilo kom delu zidarskog otvora(spolja ili unutra), a čime se podrazumeva da se mogu ugraditi i u tunel montaži. Šarke su sakrivene unutar štoka, i iste se ne vide kada su vrata u zatvorenom položaju. Sve ovo sigurnosna vrata čini estetski lepim a takođe su vrata dodatno osigurana prilikom pokušaja nasilnog otvaranja. Šarke omogućavaju otvaranje vrata pod uglom od 120°. Prag na vratima je izrađen od prohroma.

Krilo vrata:
Ovaj model vrata poseduje krilo koje je izrađeno od čeličnog lima debljine 0,6mm a koje je finalno finalno plastificirano u boju štoka. Debljina vratnog krila je 65mm a isto je termoizolovano papirno-stiropornim saćem, koje čini termo i zvučnu izolaciju. Krilo vrata je prilagođeno biji štoka. Špijunka na vratima je širokougaona i postavljena je na visini od 155mm.

Brava:
Sigurnosna vrata Tal.2 poseduju dve brave. Glavna brava je sa kodiranim cilindrom i isporučuje se sa 5 ključa + 1 radni (majstorki ključ), a sve to iz razloga kako bi kupac bio siguran da posle montaže vrata niko ne može eventualno imati bilo kakvu kopiju ključa. Glavna brava vrši zaključavanje u 11 tačaka i to: 3 šipa koji izlaze iz same brave, po 2 šipa koji izlaze u gornji i donji deo štoka i po dva šipa koji izlaze ispod i iznad brave u pravcu iste. Dodatna (dnevna brava) dodatno zaključava vrata u 4 pozicije a sa unutrašnje strane poseduje leptir za zaključavanje što korisniku daje konfor prilikom upotrebe. Ova brava se uglavnom koristi za kratke izlaske, stim što je preporučeno da se uvek koristi glavna sigurnosna brava. Kvake i štitnici su izrađeni u srebrnoj boji.

Test

newsletter

Prijaviti se na nasu Mail listu, kako bi bili obavesteni o nasim novim proizvodima i akcijama!