Loading
fashion img

Sigurnosna vrata - model Iskra

35.400,00Din

Dostupne boje :


Način otvaranja vrata Opis dimenzija

Štok vrata:
Sigurnosna vrata model Iskra poseduju štok napravljen od čeličnog lima debljine 1,2mm koji je finalno plastificiran. Debljina štoka je 90mm, i potpuno je ravan, što znači da na njemu ne postoje nikakve pervajz lajsne. Ovo vratima omogućava da budu ugrađena u bilo koji deo zidarskog otvora (spoljni ili unutrašnji). Vrata poseduju 3 šarke koje omogućavaju otvaranje vrata za 180 stepeni. Prag se nalazi u sklopu vrata i plastificiran je u boju vrata.

Krilo vrata:
Ovaj model vrata ima krilo koje je izrađeno čeličnog lima debljine 0,8mm koji je finalno obložen MDF pločama debljine 10 mm koje su farbane poliuretanskom bojom. Debljina krila je 80mm a isto je ispunjeno mineralnom vunom. Špijunka na vratima je širokougaona.

Brava:
Sigurnosna vrata Iskra poseduju dve brave. Glavna brava je sa kodiranim cilindrom i isporučuje se sa 5 ključeva.Glavna brava vrši zaključavanje u 3 pozicije u same pravcu brave. Dodatna brava je takodje sa cilindricnom bravom sa kodiranim cilindrom  i zaključava vrata takođe u 3 pozicije u pravcu same brave. Sa unutrasnje strane se nalazi leptir za zakljucavanje. Takodje na ovom modelu vrata se nalazi i limitator za kontrolisano otvaranje vrata.

 

newsletter

Prijaviti se na nasu Mail listu, kako bi bili obavesteni o nasim novim proizvodima i akcijama!