Loading
fashion img

Sigurnosna vrata - model Pocket

44.000,00 Din

Dostupne boje :


Način otvaranja vrata Opis dimenzija

Štok vrata:
Štok vrata je izrađen od isprofilisanog čeličnog lima debljine 1,2mm, koji je finalno plastificiran u boju po izboru kupca. Dubina štoka je 1000mm a isti ne poseduje pervajz lajsne, pa se iz tog razloga vrata možemo postaviti u bilo kom položaju prilikom ugradnje (na spoljni ili unutrašnji deo otvora) a pogodna su i za takozvanu tunel montažu. Svetli otvor na vratima je poprilično veliki tako da na zidarskom otvoru od 900mm po ugradnji vrata dobijamo svetli orvor (najužu meru na vratima) od 790mm. Štok poseduje takozvane 3D šarke koje omogućavaju štelovanje vrata u svim pravcima kao i najfinije podešavanje posle ugradnje vrata. Prag se nalazi u sklopu štoka i isti je plastificiran u boju kao i štok.

Krilo za sigurnosna vrata:
Krilo vrata je izrađeno od table čeličnog lima debljine 0,8mm koja je po obodima ojačana. Takođe, u samom krilu se nalaze 2 vertikalna i 2 horizontalna omega profila koja dodatno učvršuju vrata i daju im potrebnu stabilnost. Krilo je ispunjeno mineralnom vunom debljine 5 cm, a što čini termo i zvučnu izolaciju vrata. Debljina krila zajedno sa dekorativnim oblogama je 70mm. Debljina obloga (spoljne i unutrašnje) je 10mm a iste su izradjene od MDF-a u više boja i dezena. Takođe, na zahtev kupca se na vrata sa spoljne strane može staviti jedna vrsta i boja obloge a na unutrašnju druga, stim što štok i jahači koji drže obloge moraju biti u jednoj boji. Na kriulu vrata se nalaze 2 fiksne kandže koje se prilikom zatvaranja vrata uvlače u sam štok, i na taj način dobijamo dodatno obezbeđenje na samim vratima prilikom pokušaja nasilnog otvaranja.

Sigurnosna brava:
Sigurnosna vrata Pocket poseduju sigurnosnu bravu I"Kale" sa "Titan" cilindrom koja se isporučuje sa setom od 5 ključeva. Takođe uz bravu se dobija i jedan radni - majstorski ključ koji se koristi za vreme montaže vrata, dok se po završetku ugradnje vrši prekodiravanje brave i kupcu daje originalni paket sa ključevima. Ovo otklanja svaku sumnju korisnika da neko drugi eventualno može imati kopiju ključeva. Po zahtevu kupca na vrata se može ugraditi i dodatna brava sa kodiranim cilindrom i leptir zaključavanjem sa unutrašnje strane, što korisniku olakšava rukovanjem vratima prilikom boravka u prostoru.

newsletter

Prijaviti se na nasu Mail listu, kako bi bili obavesteni o nasim novim proizvodima i akcijama!