Loading
fashion img

Sigurnosna vrata - model Sofia

27.600,00Din

Sigurnosna vrata Sofia su vrata srednje klase i imaju odličan odnos između cene i kvaliteta.Ova sigurnosna vrata su opremljena sa 2 nezavisne brave od kojih je glavna sa kodiranim cilindrom, sa leptirom sa unutrašnje strane vrata i vrši zaključavanje u 3 pozicije. Pomoćna brava poseduje sef ključ i vrata zaključava u dodatne 3 pozicije. Ovaj model vrata se isporučuje u standardnoj dimenziji 960x2050mm. Ugradnja vrata je obezbeđena svakom našem kupcu a ista se naplaćuje prema cenovniku. Konkretnije detalje,cene,uslove kupovine i sl.možete dobiti bilo kom našem prodajnom salonu ili slanjem upita na e-mail.

Dostupne boje :

     
Način otvaranja vrata Opis dimenzija

Štok vrata:
Sigurnosna vrata  model Sofia poseduju štok napravljen od čeličnog lima debljine 1,2mm koji je finalno plastificiran. Debljina štoka je 90mm, i potpuno je ravan, što znači da na njemu ne postoje nikakve pervajz lajsne. Ovo vratima omogućava da budu ugrađena u bilo koji deo zidarskog otvora (spoljni ili unutrašnji). Vrata poseduju 2 šarke koje omogućavaju otvaranje vrata za 180 stepeni. Prag se nalazi u sklopu vrata i plastificiran je u boju vrata.

Krilo vrata:
Ovaj model vrata ima krilo koje je izrađeno čeličnog lima debljine 0,7mm koji je finalno obložen MDF pločama debljine 4mm koje su presvučene dekorativnom folijom. Debljina krila vrata je 65mm a isto je ispunjenopapirno-stiropornim saćem, što čini termo i zvučnu izolaciju.  Špijunka na vratima je širokougaona.

Brava:
Sigurnosna vrata model Sofia poseduju dve brave. Glavna brava je sa kodiranim cilindrom, sa leptir zaključavanjem sa unutrašnje strane i isporučuje se sa 5 ključeva.Glavna brava vrši zaključavanje u 3 pozicije u pravcu brave. Dodatna brava je sa kasa ključem i  zaključava vrata takođe u 3 pozicije u pravcu same brave.

newsletter

Prijaviti se na nasu Mail listu, kako bi bili obavesteni o nasim novim proizvodima i akcijama!