Loading
fashion img

Sobna vrata - Melaminska folija

17.000,00Din

 

Sobna vrata obložena melaminskom folijom su nastala dugogodišnjim radom i stalnom komunikacijom sa tržištem. Tako je proizvođač vrata došao do savremenog proizvoda sa odličnim odnosom cena-kvalitet. Sobna vrata sa melaminskom folijom su nastala upotrebom savremene proizvodne tehnologije i lične kreativnosti, a ista u punoj meri zadovoljavaju sve kriterijume kvaliteta, jako prihvatljiv dizajn, kao i ekonomsku pristupačnost. Dosta velika ulaganja u ovaj proizvod za sigurno već pokazuju pozitivne reakcije tržišta. Ugradnja za sobna vrata na lokaciji Beograd je obezbeđena svakom našem kupcu i dodatno se naplaćuje prema važećem cenovniku.
Sobna vrata su izrađena od masivnog medijapana presvučenog visokokvalitetnom melaminskom folijom 120gr.

Cene vrata standardnih dimenzija (melaminska folija):

- vrata sa punim krilom (više boja) .......................................................... 17.000,00 dinara
- klizna vrata (više boja) ............................................................................. 23.000,00 dinara
- vrata sa prorezom za staklo (više boja,isporučuju se bez stakla) ...... 23.000,00 dinara
- vrata sa nadsvetlom (više boja,isporučuju se bez stakla) ................... 23.000,00 dinara
- mogućnost kombinovanja više opcija kao i vanstandardne mere ........ na upit

Cenovnik ugradnje za sobna vrata:

- 1 komad ............................................................................................... 4.000,00 dinara
- 2-4 komada ......................................................................................... 3.500,00 dinara/kom
- 5+ komada .......................................................................................... 3.000,00 dinara/kom

Cena može biti korigovana u zavisnosti od lokacije, uslova na terenu, spratnosti..

- skidanje starih vrata ...........................................................................1000,00 dinara/kom

Moguće boje: bela, bukva, hrast, venge:

Dostupne boje :

           
Način otvaranja vrata Opis dimenzija

Krilo vrata:
Krilo za sobna vrata je izrađeno od dve HDF ploče debljine 3,3mm, koje su oivičene i učvršćene drvenim ramom. Ispuna krila je od kartonskog saća koje mu daje dodatnu čvrstinu.

Štok vrata:
Štok vrata je zaobljen i masivan. Izrađen je od medijapana (MDF-a) debljine 40mm, a koji je finalno presvučen kvalitetnom melaminskom folijom 120gr.

Pervajz lajsne:
Pervajz lajsne - opšivke su izrađene od medijapana (MDF-a) debljine 19mm a iste su takođe presvučene melaminskom folijom 120gr. lajsne su zaobljene i imaju mogućnost takozvanog plivanja u širini zida od 100-260mm u standardnoj ponudi, dok se u vanstandardnoj ponudi ta širina gotovo neograničeno povećava, tako da lajsne skoro savršeno prijanjaju uz svaki zidarski otvor.
Sva sobna vrata iz ove ponude poseduju kompletnu opremu, koju čini brava renomiranih proizvođača, brodske šarke i kvaka.
Vrata se isporučuju u standardnim dimenzijama 700,800 i 900/2010mm a mogu se isporučiti i u vanstandardnim dimenzijama prema meri i želji kupca. Vrata se takođe nude u standardnim bojama i to bela,bukva,hrast i wenge i u varijantama jednokrilna, dvokrilna, klizna, sa nadsvetlom ili u bilo kojoj kombinaciji.

newsletter

Prijaviti se na nasu Mail listu, kako bi bili obavesteni o nasim novim proizvodima i akcijama!