Loading
fashion img

Sobna vrata Terra

17.000,00Din

 

Sobna vrata Terra na tržištu se pojavljuju kao jedna od najkvalitetnijih, najtraženijih i najuniverzalnijih vrata. Nastala su kao rezultat kontinuiranog i zajedničkog rada tima stručnjaka. Posebna pažnja posvećena je zaštiti i završnoj obradi samih vrata.

Izrađena od masivnog medijapana, daju utisak čvrstine i dominacije prostorom u kome se nalaze. Presvučena dekorativnom reljefnom emboss folijom i emboss folijom u H dizajnu zadovoljavaju visoku estetsku komponentu i bez problema se uklapaju u svaki životni prostor.

Krilo vrata ispunjeno ekstrudiranom ivericom što doprinosi velikoj termo i zvučnoj izolaciji. Zahvaljujući podesivosti krila, vrata su univerzalna sa levim i desnim otvaranjem.

Uz Terra vrata ugrađuje se tzv. štelujući štok od medijapana. Podesivost se kreće do 13, od 13 do 30 cm, a po potrebi štok može biti širine i od 31 do 40 cm, što se posebno doplaćuje. Sam izgled štoka obogaćen je zaobljenim medijapan pervajz lajsnama debljine 16mm i širine do 80mm.

Uz Terra vrata kao sastavni deo dolaze i:
• Italijanska AGB brava sa jednim ključem koja može biti leva ili desna u zavisnosti od izbora vrata,
• Univerzalni prihvatnik,
• Šarke 3 komada sa samopodmazivim ležajevima

Kvaka i staklo čine dodatni deo Terra vrata i cenovno posmatrano neophodna je i dodatna doplata na osnovnu cenu vrata.

U zavisnosti od potrebe, u našim prodajnim salonima moguće je poručiti različite tipove vrata:

Prema obliku i dimenzijama
• Jednokrilna vrata standardnih dimenzija - 70,75, 80,85, 90,95 i 100cm. Ova vrata mogu biti puna, sa otvorima za staklo, sa nadsvetlom, klizna, sa otvorima za staklo i nadsvetlom. Klizna vrata se isporučuju u dimenzijama 70, 80 i 90cm.
• Dvokrila vrata standardnih dimenzija - 120, 140, 160 i 180 cm. Vrata mogu biti: puna, sa otvorima za staklo.

Visina jednokrilnih i dvokrilnih vrata je 203cm, dok vrata sa nadsvetlom imaju visinu od 237cm.

Prema boji sva Terra vrata dostupna su u tri boje : svetli hrast, wenge i beljeni hrast.

Prema dizajnu mogu biti klasična i vrata sa H dizajnom( sa horizontalnim šarama po sredini i po jednom vertikalnom šarom na obe strane krila vrata).

Pored kupovine, u našim prodajnim salonima možete se dogovoriti i za profeionalnu ugradnju kupljenih sobnih vrata. Cena ugradnje zavisi od broja vrata koja se ugrađuju, kao i da li je potrebna demontaža predhodnih vrata.

Dostupne boje :

           
Način otvaranja vrata Opis dimenzija

newsletter

Prijaviti se na nasu Mail listu, kako bi bili obavesteni o nasim novim proizvodima i akcijama!