Loading

SOBNA VRATA

Sobna vrata - Talaris Beograd, prodaja, ugradnja i servis

 

Galerija svih vrata

 

Sobna vrata su sasvim sigurno možemo reći neizostavni deo našeg svakodnevnog života. Ona su jednostavno svakodnevni ulaz u svet u kome živimo i radimo. Štiteći našu intimu, sobna vrata nam daju dodatnu sigurnost, čuvaju nas od buke i osiguravaju nam zadržavanje toplote ili rashlađenog vazduha unutar prostorije. Kada kupujemo sobna vrata, pri samom odabiru moramo voditi računa o samom kvalitetu vrata i imati na umu koliko ćemo puta morati otvoriti i zatvoriti ista. Prema nezvaničnoj statistici, jedna sobna vrata se na stanu gde živi četvoročlana porodica otvaraju i do 150 puta dnevno. Zato pri odabiru sobnih vrata treba voditi računa i opredeliti se za ona vrata koja pružaju najbolji odnos između cene i kvaliteta. Zatim treba voditi računa i o tome da su jeftina vrata ustvari najskuplja, jer kad kupite jeftina i loša vrata ona u većini slučajeva nisu dugog veka, pa onda treba ponovo izdvojiti određenu sumu novca za sobna vrata koja ste već jedanputa kupili. Uz sve to imamo i ponovni trošak za ugradnju vrata, a da ne govorimo o eventualnom malterisanju,gletovanju i krečenju. Sa druge strane dobra i kvalitetna vrata nisu uvek i jeftina, ali na njima ipak ne vredi štedeti, pa čak iako to nama trenutno deluje drugačije. Trebamo biti i svesni toga da se od jeftinog i nekvalitetnog materijala ne može napraviti dobar i kvalitetan bilo koji finalni proizvod, pa tako ni sama vrata. Iz tog razloga na kraju moramo zaključiti da se kvalitetna sibna vrata kao i sve drugo na duži vremenski period svakako isplati, a i trebmo znati da okolo sebe u prostoru gde živimo ili radimo sigurno imamo kvalitetan proizvod koji će krasiti naš dom.
Sobna vrata nam u vizuelnom smislu daju poseban pečat u modernom oblikovanju radnog ili životnog prostora i omogućavaju nam da ga njihovim pravilnim odabirom oplemenimo prema našoj želji. Takođe slobodno možemo reći da su sobna vrata postala deo nameštaja, tako da se osim njihove osnovne funkcije razdvajanja prostorija vodi računa i o samoj estetici.

Sobna vrata iz naše ponude su izrađena od medijapan (MDF) ploča, koja finalno mogu biti presvučena melaminskom folijom, CPL folijom, farbana visokokvalitetnim poliuretanskim bojama ili furnirana i finalno bajcovana prema željenoj boji. Vrata se izrađuju u standardnim dimenzijama a na zahtev kupca se većina modela može uraditi prema tačnim dimenzijama. Sobna vrata mogu biti jednokrilna,dvokrilna,sa nadsvetlom,sa ostakljenjem, klizna, ili kombinacija više opcija.
Ukoliko se odlučite da ugradnja vrata bude naša, na lokaciji Beograd smo vam obezbedili profesionalnu i obučenu ekipu montažera sa dugogodišnjim iskustvom u svom poslu, a od kojih dosta zavisi krajnja estetika i izgled vrata. Montaža vrata se po preporuci radi po završetku svih građevinskih radova u prostoru (posle gletovanja i krečenja), jer su sobna vrata u većini izvedbi predviđena za suvu montažu. Sobna vrata - povoljne cene.

...

Sobna vrata - melaminska folijaSobna vrata - CPL folijaSobna vrata - CPL folija - LuxSobna vrata - farbana poliuretanom - boje

BM G. Colezione      BM Melam. folija    BM CPL folija            BM LUX          Far. poliuretanom        SUPPORTA


S. vrata TERRA   S. vr. Nefarbana

 

 

newsletter

Prijaviti se na nasu Mail listu, kako bi bili obavesteni o nasim novim proizvodima i akcijama!